Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Omroep Max

Geschreven op: Donderdag 21 Juli 2016 om 14:25
Ongepast of beledigend?

Beste lezer,

Voor een nieuw programma voor Omroep Max zijn we op zoek naar proefpersonen met (lichte) kwaaltjes en/of aandoeningen. In het programma met de (werk) titel Gezond Verstand, zullen kandidaten uit heel het land langskomen om hun natuurlijke (huis-tuin- en keuken) geneesmiddel uit te leggen en/of te laten zien. Duct tape zou bijvoorbeeld helpen tegen wratten en zingen tegen snurken Ze geloven heilig in de geneeskracht van hun ĎOma-weet-raadí middeltjes. Maar helpen deze middeltjes wel echt?
Hiervoor zoeken wij proefpersonen. Zij die klachten hebben die verholpen moeten worden door het unieke middel. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen welke precieze kwaaltjes/aandoeningen we zoeken, maar heb jij last van bijvoorbeeld:
- eczeem
- hooikoorts
- cellulite
- hoofdpijn/migraine
- kalknagel
- voetschimmel
- rimpels
- tandvleesontsteking en/of andere tandvleesproblemen
- acne
-wratjes

Stuur ons dan alvast een bericht op gezondverstand@warnerbros.com . Hier kun je ook terecht met vragen en voor meer informatie. We zouden het heel leuk vinden als je op tv durft te komen, maar we kunnen jouw hulp ook goed gebruiken als je anoniem wilt blijven!

We hopen op jouw hulp en misschien worden hierdoor duizenden mensen van hun kwaal af geholpen!

Met vriendelijke groet,

Demi (Omroep Max) 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)