Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

waar gebeurd

Geschreven op: Dinsdag 12 Juni 2012 om 17:04
Ongepast of beledigend?

Hallo,
Ongeveer 50 jaar geleden zat ik op de lagereschool,en heb toen
jaren veel wratten gehad op beide handen.Dit vond ik erg.
Ik heb toen allerlei flesjes e.d door die paar jaar erop moeten losgelaten,bonenschillen,en enige keren laten bevriezen(was ik iedere keer erg misselijk van).
Niets hielp,ook niet even.Ik probeerde ze eraf te bijten,ging niet.
Op een dag nam mijn vader me mee naar een oude mevrouw die ze wel wilde kopen.Dit zei me niets,en toen we binnen kwamen zei ze:dus jij hebt wratten en die koop ik van jouw.
En ik kreeg een kwartje (toen veel geld).
De dag erna keek ik wel naar mijn wratten,en ze waren er nog.
? 5 dagen later waren mijn handen glad en ik heb ze niet eens minder zien worden.Geen resten of zo.
30 jaar later hoorde ik van mijn oudere zus dat ze hetzelfde traject had doorlopen met hetzelfde wonderlijke resultaat.
Zelf ben ik nogal kritisch tegen allerlei wonderlijke therapieen (ben fysiotherapeut),en ik denk dat het verkopen bij volwassenen niet snel zal werken.Maar de kindergeest is onbedorven ontvankelijk meestal.
Daarom zou het lichaam dit in de omgekeerde richting van de psychosomatiek best eens kunnen bewerkstelligen.
Het heeft volgens mij niet te maken met bijzondere gaven van die mevrouw,maar wel hoe ze het bracht naar een kind.

Groeten bs 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)