Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Petra

Geschreven op: Woensdag 29 Februari 2012 om 10:49
Ongepast of beledigend?


Ik had al zoín 20 jaar last van pijnlijke (doorn) wratten onder op mijn voet (onder het eelt). Van alles had ik al geprobeerd; meerdere keren aan laten stippen door de huisarts (zeer pijnlijk), Wartner, Formule W, kalkstift, afplakken met ductape, eelt wegknippen, vijlen Ö

De wratten zijn uiteindelijk na een aantal maanden verdwenen na het gebruik van:

A. Vogel Thuja ō Homeopatisch geneesmiddel uitwendig bij wratten 20 ml druppels (5,95 euro apotheek) en

Thuja occidentalis (homeopatisch geneesmiddel) potentie C12, 80 granules (12,50 apotheek)

Een aantal jaren later kreeg ik weer last van een hardnekkige (doorn) wrat onder op mijn andere teen. En er zat een klein (maar lastig) wratje op mijn duim. Mijn zoon (12 jr) had een aantal kleine wratjes in zijn mondhoek en een lastige grote (!) wrat op zijn vinger. Die vingerwrat wilde maar niet weggaan, ondanks het (pijnlijk) aanstippen bij de huisarts.
Opnieuw ontdekte ik de heilzame werking van Thuja op het gebied van wratten.
Trouw stipten we iedere ochtend en avond de voet- en vingerwratten aan met een wattenstaafje gedrenkt in Thuja druppels. (Let op: deze druppels vlekken enorm!) ís Avonds namen we ieder 2 granules na het tandenpoetsen.
Het eelt op de voetwratten vijlde ik altijd een beetje weg vůůrdat ik de druppels erop deed.
Als je volhoudt met deze methode gaan ze weg! Ik heb de flesjes 2x moeten kopen. Na de eerste kuur waren ze er nog, wel waren ze kleiner geworden. We zijn door blijven gaan totdat ze na een aantal maanden helemaal verdwenen waren. Het was echt een overwinning! Ik kan het iedereen aanbevelen!
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: tim op Dinsdag 20 Mei 2014 om 04:54 Ongepaste reactie?

Hoe is dat wratje in de mondhoek weggegaan?


Geschreven door: gerie op Vrijdag 30 Mei 2014 om 12:53 Ongepaste reactie?

beste mensen, wratten genezen door te behandelen met je eigen urine. nee is niet vies! 4 keer per dag goed aanstippen per dag of vaker met 3 a 4 weken is de wrat verdwenen voor goed.


Geschreven door: zaager op Zondag 27 December 2015 om 20:22 Ongepaste reactie?

gerie
doe je dat dan ook je je mondhoek?
kom op zeg, urine is afval, geen genees middel
het gaat onze lichaam uit voor een reden


Geschreven door: zaager op Zondag 3 Januari 2016 om 16:48 Ongepaste reactie?

De ductape werkte btw overigens bij mij wel goed, vorige week gedaan, werkte perfect. Ik haalde mijn info op https://geneeshetzelf.nl/wratten/ want ik soms vertrouw ik ook niet alles wat ik hoor, haha smiley


Geschreven door: Angels op Zaterdag 9 April 2016 om 22:38 Ongepaste reactie?

Heb ook al jaren dat probleem met doorn wratten onder mijn voet heb van alles probeert maar geen resultaten gehad zelfs huisarts niet de laatste optie is operatief er uit laten snijden.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)