Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Melinda.

Geschreven op: Woensdag 31 Augustus 2011 om 20:55
Ongepast of beledigend?

beste mensen op wratten.nl.
ik heb al sinds mijn vijfde jaar onder iedere oksel een stuk van 6 tot 14 waterwratten, niet precies geteld. ik ben nu inmiddels bezig in mijn veertiende jaar, en heb ze nog steeds, soms jeuken ze en soms zijn ze een soort van ''''ontstoken'''', maar weg gaan ze nog steeds niet.
ik wilde vragen welk geneesmiddel of hulp(middel) ik nu het beste kan raadplegen.
ik heb jullie hulp hartstikke hard nodig, want leven met die waterwratten maakt me des te meer verdrietig, omdat ik er mee gepest word en nooit mijn armen omhoog durf te doen in angst dat andere mensen deze waterwratten te zien krijgen!

groetjes&kusjes.
Melinda.
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)