Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lon

Geschreven op: Vrijdag 26 Juni 2009 om 12:29
Ongepast of beledigend?

Hallo
Mijn kleindochter heeft heel veel waterwratjes op haar benen en op haar lichaam
Wij hebben al betadine gebruikt maar dat helpt niet .Bij de apotheek een middel gevraagd en dat brande heel erg gelijk weggegooit het kind schreeuwde het uit.
Weet iemand misschien een middeltje hiervoor?
Gr Lon 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: eveline op Donderdag 27 Augustus 2009 om 21:41 Ongepaste reactie?

Hoi Lon,
Mijn dochter heeft ze ook in de knieholte. Bij ons in Belgie heet het parelwratjes. Ze gaan ooit vanzelf weg, maar ondertussen is de kans op bespetting van jezelf en van anderen heel groot. Weglepelen is de enige goeie remedie. Middeltjes van apotheek bestaan bij mijn weten niet voor dit soort wratjes. Nadeel van weglepelen is risico op kleine littekentjes, en het is ook wel pijnlijk. Afwegen dus wat het beste lijkt. Ik laat ze ondertussen staan bij haar, omdat ze dit zelf zo wil, en het zijn er al een poosje niet meer geworden, dus dat valt ook weer mee. Laat weten als jij toch ondertussen nog iets heilzaam gevonden hebt, dan probeer ik het ook gelijk uit.
Gegroet


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)