Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Frank

Geschreven op: Vrijdag 5 Juni 2009 om 18:07
Ongepast of beledigend?

Ik heb sinds enkele maanden een stel wratten op mijn wijsvinger en duim. Ze zijn mooi droog en hebben een hard oppervlak.
Ben er van overtuigd dat als een eventuele vrijpartner zou weten dat ik wratjes heb, het vrijen onmiddellijk gestopt zou worden. Uit angst voor besmetting.
Is dat inderdaad waar? Zou ik (met mijn wrataandoening (zie boven)) het beste uit een vrouw kunnen blijven met mijn vingers, uit angst haar te besmetten?
De optie ''andere hand gebruiken'' is niet van gelding. Ik ben namelijk aan die betreffende kant spastisch.
Bij voorbaat dank 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Dr Shan op Donderdag 20 Augustus 2009 om 20:03 Ongepaste reactie?

Wratten zijn besmettelijk dus ik kan het je aanraden dat je het beste UIT een vrouw blijft!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)