Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Wratten.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Wratten.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Christiaan (webmaster)

Geschreven op: Vrijdag 16 Januari 2009 om 15:50
Ongepast of beledigend?

Welkom op het lotgenotenforum dat uitsluitend over wratten gaat! Heb je een vraag, een opmerking of een tip over wratten? Deel hem met je lotgenoten!

Christiaan, webmaster 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: m van raak op Dinsdag 12 Januari 2010 om 13:35 Ongepaste reactie?

hallo ik heb al geruime tijd wratjes of kleine bultjes onder en tussen de borsten wie weet wat ik hier aan kan doen.groetjes


Geschreven door: ZoŽ op Woensdag 10 Februari 2010 om 15:57 Ongepaste reactie?

Hallo!

Ik heb al lange tijd wratten onder mijn voeten en op mijn handen. Helaas werkt bevriezen niet en ondertussen zit ik al bij een dermatholoog. Helaas heeft dit ook nog niks uitgemaakt.
Nu is mijn moeder gaan zoeken en heeft een aantal alternatieve middeltjes gevonden:
- nagellak. Smeer de wratjes 2 keer per dag goed in met (blanke) nagellak. Ze krijgen zo weinig zuurstof en gaan weg.
- ducktape. Plak de wratjes minstens 6 dagen goed af met ducktape. ook zo komt er geen zuurstof bij.Daarna kun je (je hebt van die steentjes) de wratjes afschrapen. Dit moet meerder malen herhaalt worden.
- paardebloem: smeer de wratjes 2 keer per dag in met paardebloem. Binnen 2-3 weken zou je al verschil moeten zien!

ik ga deze dingen zelf ook uitproberen! Ik ben benieuwd.

Groetjes ZoŽ


Geschreven door: Mij op Donderdag 20 Mei 2010 om 20:27 Ongepaste reactie?

Werkt het echt? Gaat die nagellak niet in je huid ofzo?


Geschreven door: wana op Maandag 24 Mei 2010 om 11:49 Ongepaste reactie?

Beste ZoŽ, mail het resultaat nu eens, aub. (Als je eraan begonnen bent toch).


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)