Wartner anti-wratten spray

U bevindt zich hier: » Wartner anti-wratten spray

Wartner anti-wratten spray tegen wratten

Er wordt geschat dat ongeveer één op de tien personen op een bepaald moment in zijn leven wratten heeft. Ze komen het meest voor op de handen en de voeten, en hoewel ze ongevaarlijk zijn, zijn ze besmettelijk. Door wratten zo spoedig mogelijk te behandelen, kan verspreiding worden voorkomen.

Wartner bevriest de wrat in één behandeling. Na ongeveer 10 dagen valt de wrat doorgaans van de huid. Alleen bij hardnekkige wratten kunt u de behandeling na 10 dagen herhalen. U kunt Wartner gewoon thuis toepassen. Het is snel, effectief en eenvoudig te gebruiken. Op deze website vindt u meer informatie over wratten en Wartner.

Wartner is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoe werkt Wartner

Wanneer u de schuimapplicator op de wrat drukt, wordt de wrat tot in de kern bevroren. De huid kan wit worden en u zult waarschijnlijk een licht pijnlijk, prikkelend gevoel waarnemen door de bevriezing. Nadat de applicator is verwijderd, wordt de huidskleur weer normaal. Als het behandelde gebied weer op temperatuur komt en de kleur teruggekeerd is, kan het behandelde gebied rood worden. Er kan zich binnen enkele dagen een blaar vormen onder de wrat als gevolg van de bevriezing, hoewel u deze waarschijnlijk niet kunt zien.

De bevroren huid en de behandelde wrat moeten na ongeveer 10 tot 14 dagen geleidelijk verdwijnen of van de huid afvallen. Ondertussen heeft zich een nieuwe, gezonde huid gevormd onder de blaar. Als de wrat, of een deel ervan, 2 weken na de behandeling nog steeds aanwezig is, dan kunt u deze gerust opnieuw behandelen. Eén Wartner verpakking is goed voor 12 behandelingen.

Wartner voor voetwratten en Wartner voor overige wratten

Wartner heeft een aparte versie van haar product voor voetwratten. In deze verpakking is ook een vijl ingesloten en 12 comfortpleisters. De voeten worden natuurlijk iedere dag belast en vandaar de extra benodigde zorg.

Gebruiksaanwijzing Wartner

Als u Wartner gaat gebruiken, moet u voor gebruik de gebruiksaanwijzing met gedetailleerde informatie over wratten en over Wartner goed lezen.

Download hier de gebruiksaanwijzing van Wartner voor voetwratten

Download hier de gebruiksaanwijzing van Wartner voor overige wratten -->

U bevindt zich hier: » Wartner anti-wratten spray
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Wratten.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)